Home » Rohda’76 houdt zich prima staande bij ONA

Rohda’76 houdt zich prima staande bij ONA

Door Ad van den Herik | 29 september 2024 | Nieuws

Ook in de tweede wedstrijd van het seizoen bleef het jeugdige Rohda’76 uitstekend overeind. Uit bij ONA pakten de Bodegravers verdiend een punt: 1-1.

Na de verrassende 1-0 winst in de openingswedstrijd tegen Blijdorp, hield Rohda’76 zich nu keurig staande bij ONA, één van de kampioenskandidaten in de vierde klasse B.
In de eerste helft deden beide partijen weinig voor elkaar onder. De blauwwitten kregen voor de rust zelfs de beste kansen. Zo verscheen Wessel Sterk alleen voor de Goudse doelman en zag Lars van der Lugt een schot voorlangs gaan.

Gerechtigheid
Na een uur spelen kreeg de thuisclub de overhand en nam een 1-0 voorsprong. Iedereen met een Rohda’76-hart was er van overtuigd dat het hier ging om een buitenspeldoelpunt. Toch kwam er nog gerechtigheid. Net voor tijd maakte de 18-jarige Pepijn van der Have met z’n rechter chocoladebeen de verdiende 1-1.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 opnieuw een uitwedstrijd. Dan gaan de mannen van Marco Lange op bezoek bij het Rotterdamse VVOR dat drie punten heeft.