0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bedrijfsbezoek Rohda Business Club aan sportkledingleverancier

Bedrijfsbezoek Rohda Business Club aan sportkledingleverancier

Door Ad van den Herik | 26 oktober 2024 | Nieuws

De Rohda Business Club bracht onlangs een bezoek aan PlutoSport in Ter Aar. Geen toevallige keuze, want Plutosport is de nieuwe kledingpartner van Rohda’76.

De Rohda Business Club (RBC) is een netwerkplatform dat al ruim twaalf jaar bestaat en rond de 40 zogenaamde businesspartners telt. De samenstelling is heel divers. Alle geledingen uit de Bodegraafse ondernemerswereld zijn vertegenwoordigd: dienstverlening, bankwezen, bouw, horeca, middenstand. Noem maar op.

Bedrijfsbezoek
De RBC-partners komen enkele malen per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema of bedrijfsbezoek centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Zoals onlangs toen een 20-koppig gezelschap een bezoek bracht aan PlutoSport in Ter Aar. Geen toevallige keuze, volgens RBC-voorzitter Erik Dijk. ,,Rohda’76 is in zee gegaan met deze keten/onlineshop voor de levering van clubkleding. Voor onze vereniging heeft Plutosport het voordeel dat het bedrukken in eigen beheer gebeurt en onze leden via de webshop kunnen bestellen.”

Uitgekiend
De RBC-preses vervolgt: ,,Het is imponerend om te zien wat er allemaal achter een webshop schuil gaat. Het is een uitgekiend en daardoor efficiënt proces. Per jaar gaan er circa vier miljoen orders de deur uit. Naast sportkleding biedt PlutoSport ook livestyle-kleding aan. De RBC-leden kregen een interessante rondleiding door het pand en een leerzaam inkijkje in het bedrukken van de shirts met logo’s en rugnummers.”

Ondersteuning
Uiteraard ondersteunt de RBC Rohda’76 in financiële zin. Recent nog bij de verduurzaming van ons complex en het opknappen en het (gedeeltelijk) overkappen van het terras.
Wie meer wil weten over de RBC, kan een kijkje nemen op www.rohda76.nl -> Business Club.

Foto-onderschrift: Leden van de Rohda Business Club op bezoek bij PlutoSport. Foto’s Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie