Home » Rohda’76 niet langs SPV’81

Rohda’76 niet langs SPV’81

Door Ad van den Herik | 13 oktober 2024 | Nieuws

Thuis tegen hekkensluiter SPV’81 kon Rohda’76 niet overtuigen en bleef steken op 0-0.

In een matig schouwspel kwamen de blauwhemden nauwelijks tot uitgespeelde kansen. Sterker nog, de ploeg uit Polsbroek was in de tweede helft nog het dichtst bij een treffer, maar keeper Luc Spannemaker kreeg assistentie van het aluminium. Ook zag de Rohda’76-doelman nog twee schoten rakelings voorlangs gaan.

Daar kon de thuisploeg maar weinig tegenoverstellen. Alleen Daniël Poot dook twee keer gevaarlijk op voor het doel van de bezoekers, maar een treffer bleef uit. En dus resteerde er een bloedeloze 0-0.

Door de puntendeling verloor Rohda’76 haar gedeelde koppositie en vindt zichzelf terug op de vierde plaats, één punt achter het nu leidende trio Be Fair, Perkouw en Blijdorp.

Komende zaterdag 19 oktober gaat Rohda’76 op bezoek bij VEP. De wedstrijd in Woerden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Halverwege de tweede helft schiet Daniël Poot uit een afgemeten voorzet van Lars van der Lugt voorlangs. Foto Don van der Meer